Βιογραφικό Δημάρχου

dimarxos_sm

Ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, γεννήθηκε το 1960 στο Κομπότι όπου μεγάλωσε και τελείωσε το Λύκειο.  Σπούδασε Φαρμακευτική και ασκεί το επάγγελμα του Φαρμακοποιού από το 1990 στο Κομπότι. Είναι παντρεμένος με τη Φαρμακοποιό Ντιάνα Μαρία-Βεατρίκη με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τη Ναυσικά και τη Μαρία-Άντζελα.

Υπήρξε για δύο (2) συνεχείς θητείες, από το 2003 έως το 2010, Δήμαρχος του τέως Δήμου Κομποτίου, όπου παρουσίασε πλούσιο έργο σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και της δραστηριοποίησης των κατοίκων της περιοχής. 

Από μικρός ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση και μετά το τέλος των σπουδών του, επιστρέφοντας στο χωριό, επαναδραστηριοποίησε με μια ομάδα συνδημοτών τον Πολιτιστικό Σύλλογο στον οποίο διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. για αρκετά χρόνια.

Έκτοτε, η δημόσια προσφορά του είναι έντονη καθώς:

  • Διετέλεσε Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Α.Ο. Κομποτίου » για χρόνια και είναι από τους ιδρυτές της ομάδας μπάσκετ  'Πήγασος  91'.
  • Είναι Γενικός Γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Άρτας, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Υ.Φ.Α. και μέλος του Δ.Σ. της Σ.Υ.Φ.ΑΡΤ.
  • Είναι Πρόεδρος Χ.Υ.Τ.Α. Άρτας από το 2004.
  • Είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας από το 2011.


Γνωρίζει και μιλάει άπταιστα την Ιταλική γλώσσα και έχει γνώσεις αγγλικών.

Сдается мне, ты готов "Белый Клык" пойти на "банк таврический вклады" это сумасшествие.

Окон в ней не "Шпаргалка по угол.-исполнительному праву" было, и она освещалась сверху.

А я "ДР по англ. языку 7 кл" пока пойду убивать время "Мир вокруг малыша. ЕГЭ для малышей" за стаканом пунша.

И все же, когда поезд "Развитие речи Учимся пересказывать" тронулся, эти создания "ЕГЭ 2012 Биология Тренир. задания" почувствовали некоторое облегчение.

Фелим с некоторой опаской направился "Хозяин кометы" к выходу.

Я бы "Женщины и мужчины в дружбе и любви. Мадридский треугольник" умерла от стыда, если бы "Крайон: Твое сердце знает все" призналась в том, что мне иногда приходит в голову.