Διανομή ΤΕΒΑ 25 Φεβρουαρίου 2020

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους δικαιούχος του ΚΕΑ οι οποίοι:

  1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
  2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων για τον μήνα Φεβρουάριο 2020, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία
  3. Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Νικολάου Σκουφά

για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα: Νωπό Κοτόπουλο και Τυρί «Φέτα». Σας παραθέτουμε την συνταγή διανομή:

1 & 2 ΜΕΛΗ

3 & 4 ΜΕΛΗ

5 ΚΑΙ ΑΝΩ ΜΕΛΗ

4 ΝΩΠΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

5 ΝΩΠΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

6  ΝΩΠΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

12 ΤΕΜΑΧΙΑ των 400gr ΤΥΡΙ «ΦΕΤΑ»

16 ΤΕΜΑΧΙΑ των 400gr ΤΥΡΙ «ΦΕΤΑ»

20 ΤΕΜΑΧΙΑ των 400gr ΤΥΡΙ «ΦΕΤΑ»

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Η δωρεάν διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, με σημεία παράδοσης τα: ΚΕΦΟ Αγ. Δημητρίου Πέτα, Δημαρχείο Νεοχωρίου & Δημαρχείο Κομποτίου και με ώρα έναρξης στο αρχικό σημείο 8:30 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ.